fbpx

Websites & Webshops

Patrixweb betaalbare online oplossingen

Een functionele website of webshop op een WordPress platform dat uw bedrijf online succesvol maakt. Wij ontwikkelen high performance websites o.b.v. een standaard template of op maat en nemen u graag mee in de reis van de digitale online wereld.

Het ontwikkelen van een website is als het bouwen van een huis. Voor er begonnen wordt met bouwen hebben we eerst een bouwtekening nodig (uw verhaal).

De inrichting (functionaliteiten) is eveneens net zo belangrijk. U wilt een keuken, maar hoe luxe moet deze zijn. U heeft ook een badkamer nodig en ook hier heeft u specifieke wensen aan. Al deze verschillende factoren maakt uiteindelijk de prijs van uw droomhuis (website).

Wij werken op een transparant uurtarief en ontwikkelen o.b.v. een standaard template of maatwerk.

Alles begint bij uw verhaal en wij luisteren graag!

Beginnen bij het begin!

Wireframe

Het begint altijd bij het eerste contactmoment en dit is voor beide partijen natuurlijk spannend want we weten allebei niet wat er gaat komen. Wij luisteren daarom altijd eerst naar uw verhaal. U weet het beste wat u wilt. Wij denken met u mee en geven u advies.

Na ons fijne gesprek gaan wij het e.e.a uitwerken en dit vertalen wij in een duidelijk en overzichtelijk voorstel zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij streven er altijd naar om binnen een aantal dagen ons voorstel naar u te verzenden per e-mail.

Wanneer u akkoord bent gegaan met ons voorstel gaan wij voor u aan het werk. Wij maken een eerste design. Zodra deze klaar is dan zullen wij deze met u delen. Vervolgens lopen wij samen door het design en ontvangen dan ook graag uw feedback. Als het eerste design akkoord bevonden is dan gaan wij starten met de daadwerkelijke ontwikkeling. Hierin houden wij het besproken design aan en zullen wij de aangeleverde content verwerken.

Spannend wat de ontwikkeling is begonnen en nu is het wachten op het eindresultaat om deze te gaan testen. Samen lopen wij stap voor stap door de website en natuurlijk is er ruimte voor kleine aanpassingen.

Na alle eventuele correcties is het tijd voor champagne! Iedereen is blij met het eindresultaat en is het nu tijd om hem live te gaan zetten zodat u kunt gaan genieten van uw eigen website.

Wij bieden na de oplevering ook de optie om een strippenkaart af te nemen. 

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Logo Patrixweb

Hebben wij uw interesse?
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 & 17:00 uur. 

Informatie

KvK nummer: 72315237
BTW-ID: NL001400573.B66
IBAN: NL41 KNAB 0257 6111 85
BIC: KNABNL2H

Adres

Kommedwarssteeg 93
7005 AC  Doetinchem
info@patrixweb.nl
06-23946380

Logo Patrixweb

Hebben wij uw interesse?
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 & 17:00 uur. 

Kommedwarssteeg 93
7005 AC  Doetinchem
info@patrixweb.nl
06-23946380

KvK nummer: 72315237
BTW-ID: NL001400573.B66
IBAN: NL41 KNAB 0257 6111 85
BIC: KNABNL2H

Start chat
1
Heeft u vraag? Stel hem gerust.
Hi,
Mijn naam is Patrick, hoe kan ik u helpen?