fbpx

Privacyverklaring

Patrixweb, gevestigd aan Kommedwarssteeg 93, 7005AC, Doetinchem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Artikel 1. Bedrijfsgegevens

Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door Patrixweb, neem dan gerust contact op!

Patrick Lasker is de Functionaris Gegevensbescherming van Patrixweb Hij/zij is te bereiken via patrick@patrixweb.nl

Artikel 2. Gegevens die wij verwerken.

Er wordt voor een aantal doel en persoonsgegevens verzameld door Patrixweb. Deze worden hieronder toegelicht.

  • Contactgegevens
    Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met Patrixweb via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.
  • Google analytics
    De website van Patrixweb verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Uw IP-adres wordt voor een deel gemaskeerd (te weten het laatste octet). Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Artikel 3. Opslag periode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Patrixweb, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

  • Contact opnemen
    Op het moment dat u contact opneemt met Patrixweb via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  • Analytics
    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Artikel 5. Beveiliging

  • Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Patrixweb of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestap verificatie. Bij deze tweestap verificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Patrixweb. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van Patrixweb privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

Artikel 6. Uw rechten

Recht op inzage
U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Patrixweb vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Patrixweb. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.
Recht op rectificatie
Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door Patrixweb.
Recht op overdracht
Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Patrixweb opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u het recht op overdracht. Hierbij dient Patrixweb al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.
Recht op wissen van gegevens
Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Patrixweb vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.
Recht op het indienen van een klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Patrixweb niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dit kan via de website van autoriteit persoonsgegevens
Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wilt u niet dat Patrixweb uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@patrixweb.nl onder toezending van een kopie legitimatiebewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, legitimatienummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Artikel 7. Geautomatiseerde besluitvorming

  1. Patrixweb neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Patrixweb) tussen zit.

Artikel 8. Plichten

Patrixweb verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Patrixweb via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Patrixweb de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met Patrixweb met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

Patrixweb behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Patrixweb dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Patrixweb te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Wilt u meer informatie over onze diensten?

Logo Patrixweb

Hebben wij uw interesse?
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 & 17:00 uur. 

Informatie

KvK nummer: 72315237
BTW-ID: NL001400573.B66
IBAN: NL41 KNAB 0257 6111 85
BIC: KNABNL2H

Adres

Kommedwarssteeg 93
7005 AC  Doetinchem
info@patrixweb.nl
06-23946380

Logo Patrixweb

Hebben wij uw interesse?
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 & 17:00 uur. 

Kommedwarssteeg 93
7005 AC  Doetinchem
info@patrixweb.nl
06-23946380

KvK nummer: 72315237
BTW-ID: NL001400573.B66
IBAN: NL41 KNAB 0257 6111 85
BIC: KNABNL2H

Start chat
1
Heeft u vraag? Stel hem gerust.
Hi,
Mijn naam is Patrick, hoe kan ik u helpen?