KEUZES! Maar welke is nou eigenlijk de beste?

Boodschappen doen… je ontkomt er niet aan. Je komt de winkel binnen en meteen word je overspoeld met keuzes. Pak je een winkelwagen of een mandje? Ga je in de rij staan bij de kassa? Of neem je de zelfscanner mee?

Laten we de zelfscanner pakken want dat is lekker makkelijk en snel. Het voordeel is dat je meteen de prijzen van de artikelen ziet. Nadeel is natuurlijk ook dat je veel sneller ziet dat andere merken goedkoper zijn. Hoe kan dat? Je gaat toch twijfelen. Vaak draait de prijs niet alleen om het merk en het marketingbudget. Dit wordt ten onrechte vaak gedacht. Het prijsverschil wordt echter vaker bepaalt door innovatie en ontwikkelingskosten, de beste (en dure) ingrediënten, verpakking, duurzaamheid en boven kwaliteit en veiligheid van het product.

Maar het prijsverschil zie je niet alleen in de winkel. Deze keuzes en vragen worden ook vaak gesteld als het gaat om het ontwikkelen van een webshop. Waarom is de ene webshop duurder dan de andere ze doen toch (voor het oog) hetzelfde?

Ook hierbij draait het om de juiste ingrediënten en hoeveel (na)zorg er aanbesteed wordt om de kwaliteit te behouden. Moet een webshop daarom altijd duur zijn? Zeker niet!

Patrixweb heeft hierin voor de ZZP en MKB de juiste balans gevonden in de prijs en kwaliteit. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op.